Χαμός Μετά το ΟΡΕΝ και την φαρμακοποιό και η Berto Lucci μηνύει τον μαϊμου ρεπόρτερ

https://tenlifenews.com/

Με σχετική ανάρτηση μετά το Open Tv και την φαρμακοποιό, απάντησε και η εταιρεία BERTO LUCCI και δήλωσε ότι θα κινηθεί νομικά εναντίον του απαράδεκτου ψευτο-δημοσιογράφου που απείλησε την φαρμακοποιό, ενώ στο προσωπικό του προφίλ στο facebook υποστηρίζει ότι εργάζεται ως ambassador για την συγκεκριμένη εταιρεία ένδυσης. 

Ο ………………. Ψυχικού, δηλώνει δημοσιογράφος και απειλεί φαρμακοποιό, με θρασύτητα και χωρίς να γνωρίζει τις συνέπειες των πράξεών του. Ακυρώνει κάθε έννοια δεοντολογίας και προσωπικών δεδομένων και διαπράττει τρία σοβαρά ποινικά αδικήματα σε ένα βίντεο μόλις 139 δευτερολέπτων

Μετα τα σοκαριστικά γεγονότα που δυστυχώς αντικρίσαμε οφείλουμε να ενημερώσουμε πώς σε καμία των περιπτώσεων ο συγκεκριμένος άνθρωπος δεν μας αντιπροσωπεύει σαν εταιρία αλλά και σαν brand ambassador, όπως αυτοαποκαλείται. Γι’ αυτό το λόγο θα κινηθούμε και νομικά. Η εξωτερική συνεργασία μας είχε γίνει στο παρελθόν για λόγους φωτογράφισης και μόνο.

Το πρώτο ποινικό αδίκημα είναι αυτό της απειλής, το δεύτερο της εξύβρισης και το τρίτο της έκθεσης με παράνομη καταγραφή και παρά τη θέληση ατόμου, της καταγραφής προσώπου.

Τι ορίζει ο Νόμος για απειλή;

Συμφωνα με το Άρθρο 333 του Ποινικού Κώδικα, όποιος προκαλεί σε άλλον τρόμο ή ανησυχία απειλώντας τον με βία ή άλλη παράνομη πράξη ή παράλειψη τιμωρείται με φυλάκιση μέχρι ενός έτους ή με χρηματική ποινή.

Τι ορίζει ο Νόμος για την Υποκλοπή;

Η οποιαδήποτε καταγραφή και χρήση περιεχομένου συνομιλίας χωρίς τη συγκατάθεση του καταγραφόμενου συνιστά ποινικό αδίκημα, που τιμωρείται με πολυετή κάθειρξη.

Τι ορίζει ο νόμος για εξύβριση;

Όποιος, εκτός από τις περιπτώσεις της δυσφήμησης (άρθρα 362 και 363), προσβάλλει την τιμή άλλου με λόγο ή με έργο ή με οποιονδήποτε άλλο τρόπο, τιμωρείται με φυλάκιση μέχρι ενός έτους ή με χρηματική ποινή. Η χρηματική ποινή μπορεί να επιβληθεί και μαζί με την ποινή της φυλάκισης.

Δείτε ξανά το ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ Βίντεο…

Σχολιάστε

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.